Tarina

Huippumyyjä, vartija, sarjayrittäjä ja neljän lapsen isä

Olen Tomi Ek, neljän lapsen isä, entinen vartija, myynnin asiantuntija ja intohimoinen sarjayrittäjä. Aloittaessani urani nuorena vartijana, opin paljon vastuusta, työetiikasta ja ennen kaikkea turvallisuuden merkityksestä. Jokainen yö, jokainen vartiokierros lisäsi ymmärrystäni maailmasta, jossa olin valinnut työskennellä.

2000-luvun alussa lähdin Lontooseen opiskelemaan kauppatieteitä. Opiskeluaikani metropolissa tarjosi minulle valtavan näkemysmaailman ja ymmärryksen liiketoiminnan monimuotoisuudesta. Se oli kriittinen hetki, joka sytytti kipinän yrittäjyyteen.

Palattuani Suomeen otin opit käyttöön. Aloin työskennellä myynnin parissa, missä pääsin hyödyntämään oppejani ja syventämään tietämystäni. Vähitellen siirryin yrittäjäksi ja perustin useita yrityksiä, joista jokainen tarjosi omanlaisensa haasteet ja opetukset.

Matkani on ollut värikäs ja opettavainen. Olen nähnyt yritystoiminnan eri puolet, kokenut sekä voittoja että tappioita. Nyt, vankalla kokemuksellani ja jatkuvalla halulla oppia, johdan yrityksiäni tarmolla ja taidolla, mukautuen aina uusiin tilanteisiin. Ymmärrän, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus kasvaa, sekä yrittäjänä että ihmisenä.