Tervetuloa uusille nettisivuilleni!

Hei ja tervetuloa uusille nettisivuilleni! Olen Tomi Ek, neljän lapsen isä, entinen vartija, kokenut sarjayrittäjä ja myynnin ammattilainen.

Näillä sivuilla on tarkoitukseni jakaa matkaani yrittäjänä, näkemyksiäni liiketoiminnasta sekä kokemuksiani erityisesti myynnin ja turvallisuuden alalta. Haluan tarjota sinulle oivalluksia, ideoita ja oppeja omasta matkastani, jotka voivat tukea sinun liiketoimintaasi tai henkilökohtaista kasvuasi.

Tässä ensimmäisessä blogikirjoituksessa haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Tästä eteenpäin voit odottaa säännöllisiä päivityksiä erilaisista aiheista – kaikkea käytännön vinkkejä myynnin kehittämiseen, oivalluksia turvallisuuden merkityksestä liiketoiminnassa, yleisiä pohdintoja yrittäjyydestä sekä omia kokemuksiani ja oppejani matkan varrelta.

Toivon, että löydät näiltä sivuilta inspiraatiota, tukea ja uusia näkökulmia. Lähdetään yhdessä jakamaan kokemuksia ja oppimaan uutta! Otan mielelläni vastaan palautetta ja toiveita tulevista blogikirjoituksista.

Tervetuloa mukaan matkalle!

Ystävällisin terveisin, Tomi